Navodila za registracijo in dodajanje novih kod

Navodila za registracijo na portalu za neregistrirane uporabnike, za že registrirane uporabnike in uporabnike, ki so prejeli več aktivacijskih kod hkrati.

  1. PRVIČ NA PORTALU → KAKO SE S KODO REGISTRIRATE NA PORTALU?

V obrazec za registracijo vpišite aktivacijsko kodo (upoštevajte velike in male črke). V drugem koraku vpišite svoje podatke, v tretjem pa izberite kapitanski vzdevek in geslo ter potrdite registracijo.

V zaključku registracije preverite, ali je vaš e-naslov pravilno zapisan. Če v e-naslovu opazite napako ali bi se želeli registrirati z drugim e-naslovom, s klikom na povezavo ponovite registracijo od začetka.

  • Ob pravilnem zapisu e-naslova in potrditvi registracije boste po e-pošti prejeli potrditveno povezavo za aktivacijo. Če po e-pošti kljub pravilno vpisanim podatkom ne prejmete sporočila, preglejte predal z vsiljeno pošto ali Spam v svojem poštnem odjemalcu.
  • Po registraciji se na portal vsakič prijavite s kapitanskim vzdevkom in geslom, ki ste ju izbrali ob registraciji. Če pozabite geslo ali kapitanski vzdevek, kliknite Pozabljeno geslo/vzdevek in sledite navodilom.
  1. ŽE REGISTRIRANI UPORABNIK → KAKO DODAJATE NOVE KODE?

Na portalu www.ucimse.com se registrirate le enkrat. Ko dobite novo kodo, se prijavite s svojim že obstoječim kapitanskim vzdevkom in geslom ter kliknite zavihek Moj profil (desno zgoraj), nato pa gumb Dodaj kodo. Vpišite novo kodo.

  1. STE DOBILI VEČ AKTIVACIJSKIH KOD HKRATI ZA RAZLIČNE PREDMETE?
  • Še neregistrirani uporabnik: z eno aktivacijsko kodo se registrirate na portalu, druge kode pa dodate naknadno, ko se že prijavite na portal. Kliknete na gumb Moj profil in vpišete dodatne kode s klikom na Dodaj kodo.
  • Če ste že registrirani uporabnik, vse kode po prijavi v portal dodate v Moj profil in Dodaj kodo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč, pišite na: ucimse.com@mladinska-knjiga.si.

BACK
© Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska cesta 29
1000 Ljubljana
Informacije o registraciji/aktivacijski kodi
Pozabljeno geslo
Pozabljen vzdevek
Za ostala vprašanja ter morebitne predloge in dopolnitve pišite na ucimse.com@mladinska-knjiga.si.
Zahvaljujemo se vam za obisk portala ucimse.com!
Prejemnik
Novosti v šolskem letu 2021/2022
Pravila nagradnih iger
Navodila za registracijo in dodajanje kod
Splošna pomoč in informacije
Minimalne tehnične zahteve
Splošni pogoji
Kolofon