Pozabljeno geslo/vzdevek
Kapitanski vzdevek
Geslo
ABC
Registracija novega računa
* obvezni podatki
IME *
PRIIMEK *
E-NASLOV STARŠA OZ. ZAKONITEGA SKRBNIKA*
Dodaj e-naslov uporabnika
ROJSTNI DATUM DAN MESEC LETO
ŠOLA IŠČI:
Podatek o šoli in razredu potrebujemo, da te bomo lahko na portalu povezali s tvojimi sošolci in vrstniki.
RAZRED IN ODDELEK
A
B
C
Č
D
ali
IZBERI SVOJ VZDEVEK. *
IZBERI SVOJO
PODOBO.

IZBERI SVOJ RAZRED

V kolikor imate pri roki aktivacijsko kodo, jo lahko po registraciji vpišete v svoj profil.
Kodo želim vpisati zdaj.


Aktivacijska koda *
Predmet *
Izberi si predmet, katerega želiš odkleniti s tvojo kodo.
Opomba: Če ste prejeli dve ali več kod, se z eno kodo registrirajte, druge pa dodajte, ko boste že prijavljeni. Aktivacijske kode dodate tako, da kliknete zavihek Moj profil (desno zgoraj), preostale kode pa vpišete spodaj s klikom na Dodaj kodo.

Kadarkoli lahko pošljem zahtevek, da MKZ v roku 15 dni trajno ali začasno preneha uporabljati moje osebne podatke za zgoraj navedene namene ter me o tem v nadaljnjih 5 dneh pisno obvesti. Svojo zahtevo lahko kadar koli posredujem MKZ preko tel. 01 241 33 16, preko elektronske pošte ucbeniki@mkz.si ali pisno na naslov Mladinska knjiga Založba d. d., sektor Učbeniki, Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave mojih osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Prav tako lahko kadar koli zahtevam dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo, izbris ali omejitev obdelave, imam pa tudi pravico do ugovora obdelavi, pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu in pravico do prenosljivosti podatkov. Več o tem si lahko preberete v politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani www.mladinska.com/politikazasebnostimkz, z morebitnimi vprašanji pa se lahko obrnete tudi na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov na elektronski naslov: dpo@mkz.si.
Strinjam se, da lahko založba Mladinska knjiga na navedeni e-naslov pošilja obvestila o novostih na portalu UČIMse.com.
Strinjam se s splošnimi pogoji.
Dostop do vsebin je mogoč le z aktivacijsko kodo. Uporabniki delovnih zvezkov založbe Mladinska knjiga, naročniki revij Cicido, Ciciban, Cici zabavnik, Moj planet in Pil ter kupci Kukujevega slovarja prejmejo brezplačne kode za dostop do dela vsebin. Kode so natisnjene v delovnih zvezkih, naročniki revij pa kodo prejmejo na računu. Možen je tudi nakup kod za nekatere vsebine.
© Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska cesta 29
1000 Ljubljana
Zahvaljujemo se vam za obisk portala ucimse.com. Za vprašanja ter morebitne predloge in dopolnitve pišite na ucimse.com@mkz.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Pravila nagradnih iger
Navodila za registracijo in dodajanje kod
Splošna pomoč in informacije
Minimalne tehnične zahteve
Splošni pogoji
Kolofon