Pozabljeno geslo/vzdevek
Kapitanski vzdevek
Geslo

Splošni pogoji za uporabnike

Splošni pogoji za spletni portal www.ucimse.com

Spletni portal www.ucimse.com učencem in njihovim skrbnikom na podlagi registracije omogoča:

  • reševanje interaktivnih nalog, ogled video in drugih izobraževalnih vsebin, unovčevanje osvojenih zlatnikov,
  • sodelovanje v nagradnih igrah, sodelovanje v anketah o zadovoljstvu uporabnikov portala.

Uporaba portala www.ucimse.com je možna po pridobitvi aktivacijske kode. Uporabniki delovnih zvezkov založbe Mladinska knjiga, naročniki revij Cicido, Ciciban, Cici zabavnik, Moj planet in Pil ter kupci Kukujevega slovarja prejmejo brezplačne kode za dostop do dela vsebin. Kode so natisnjene v delovnih zvezkih, naročniki revij pa kodo prejmejo na računu. Na spletni strani https://www.ucimse.com/trgovina/ je možen tudi nakup kod.

Po prejemu aktivacijske kode in uspešno opravljeni registraciji na spletni strani https://www.ucimse.com/ lahko dostopate do nalog in ostalih izobraževalnih vsebin. Za registracijo morate vnesti naslednje osebne podatke: ime, priimek in elektronski naslov starša oz. zakonitega zastopnika, na katerega ob registraciji pošljemo obvestilo o uspešno izvedeni registraciji. Ob registraciji si uporabnik izbere vzdevek in geslo, ki ga s ponovnim vnosom potrdi. To geslo predstavlja uporabniku po uspešno opravljeni registraciji geslo za dostopanje do nalog in ostalih vsebin.

Ob registraciji lahko izpolnite tudi neobvezne podatke. Če boste vpisali elektronski naslov uporabnika, mu bomo na njegov elektronski naslov pošiljali obvestila o novostih na portalu www.ucimse.com. Ob registraciji lahko podate tudi privolitev, da Mladinska knjiga Založba d.d. na navedeni naslov pošilja obvestila o novostih na portalu www.ucimse.com. Ob vpisu rojstnega datuma bomo ta podatek uporabili za pošiljanje elektronskih rojstnodnevnih voščilnic. Če boste vpisali podatek o šoli, razredu in oddelku, bomo uporabnika lahko na portalu povezali z njegovimi sošolci, tako da mu bo viden njihov izbrani vzdevek (kapitansko ime) ter uspešnost pri napredovanju po stopnjah (znanjevid). S klikom na gumba »mlajši« ali »starejši« lahko izbirate med različnimi podobami ter si izberete svojo, ki se bo prikazovala ob navedbi izbranega vzdevka.

Kadar koli lahko prenehate uporabljati spletni portal in prekličete registracijo. Preklic registracije opravite tako, da pošljete zahtevo na elektronski naslov: ucbeniki@mkz.si.

Z Vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, jih obdelujemo izključno za zgoraj navedene namene ter v skladu z vso veljavno slovensko in evropsko zakonodajo. Kadarkoli lahko zahtevate, da Mladinska knjiga Založba d.d. v roku 15 dni trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene za katere ste podali soglasje, ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh pisno obvesti. Svojo zahtevo lahko kadar koli posredujete preko tel. 01 241 33 16, preko elektronske pošte ucbeniki@mkz.si s pripisom »odjava« ali pisno na naslov Mladinska knjiga Založba d.d., Sektor Učbeniki, Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana. Preklic privolitve oz. ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je izvajala do takrat. Prav tako lahko kadar koli zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo, izbris ali omejitev obdelave, imate pa tudi pravico do ugovora obdelavi, pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu in pravico do prenosljivosti podatkov. Več o tem si lahko preberete v politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani www.mladinska.com/politikazasebnostimkz, z morebitnimi vprašanji pa se lahko obrnete tudi na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov na elektronski naslov: dpo@mkz.si.

S klikom na gumb "Strinjam se s splošnimi pogoji" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom splošnih pogojev, ki so tu navedeni, in da ste bili na te pogoje ob oddaji elektronskega obrazca izrecno opozorjeni.

Mladinska knjiga Založba d.d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02643/00, matična št.: 5049130000, osnovni kapital 5.141149,22 EUR. Družba je zavezana za plačilo DDV (št. 61753181, DU Ljubljana). Veljavni elektronski naslov družbe: info@mladinska.com, T: 01 241 3000.

© Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska cesta 29
1000 Ljubljana
Zahvaljujemo se vam za obisk portala ucimse.com. Za vprašanja ter morebitne predloge in dopolnitve pišite na ucimse.com@mkz.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Pravila nagradnih iger
Navodila za registracijo in dodajanje kod
Splošna pomoč in informacije
Minimalne tehnične zahteve
Splošni pogoji
Kolofon